home > news > varova heeft een belang verworven in multibrand fashion retailer men at work.

Varova heeft een belang verworven in multibrand fashion retailer Men at Work.

15935 views | 9/24/2013 6:01:54 PM | 3 comments

Tags:

Persbericht

Best, 16 september 2013

Varova heeft een belang verworven in multibrand fashion retailer Men at Work.

De aanhoudende economische teruggang  van het afgelopen jaar  en de ambitie  om verder te investeren in XL winkels en het nieuwe concept  hebben de eigenaren doen besluiten om in september 2013 de samenwerking met Varova aan te gaan. Varova is als hands-on investeerder sinds 2010 actief in fashion en participeert o.a. in Sissy Boy, GSUS, KOI en Tumble ’N Dry ..

Men at Work is een van de leidende multi-brand retailers in de Benelux voor denim -en denim gerelateerde merken als GSTAR, Diesel, Scotch&Soda, Tommy Hilfiger en Nudie. Men at Work heeft 42 winkels in de Benelux en een snel groeiende webshop. Met Varova aan boord als nieuwe aandeelhouder zal Men at Work haar positie als leidende multibrand denim retailer verder gaan uitbouwen. Dit neemt niet weg dat onrendabele winkels over de komende periode zullen worden afgestoten. Juist in de huidige marktomstandigheden zien beide partijen enorme kansen voor de onderscheidende multi-brand retailpropositie van Men at Work.

Men at Work blijft een volledig zelfstandig bedrijf en wordt niet geïntegreerd met andere bedrijven waarin Varova participeert. Wel wordt bekeken of er mogelijke synergie is op het gebied van inkoop, retail en logistiek.


Comments
By: J.A. Daemen
Mooie deal....

By: Frenzy van den Berg
En nu internationaal uitbreiden!

By: adrie bosAdd a Comment
Name:
E-Mail:
I’d like to receive the newsletter